Programma kapoenen

 • Vrijdag 22/03 tot zondag 24/03 is eindelijk ons langverwacht super fantastisch awesome tofste weekend aangebroken. In plaats van maar enkele uren op zondag ons te amuseren, kunnen we het nu een heel weekend doen!!!!

  We zullen vele toffe activiteiten en spelletjes spelen. Wil je weten wat we allemaal gaan doen?! Kom dan zeker af, maar vergeet je niet in te schrijven!

  Het thema van dit weekend is bouwvakker. Pak dus allemaal jullie beste bouwvakkers verkleedgerief mee!

   

  De kostprijs van dit weekend zal 30 euro zijn. Dit kan overgeschreven (BE85 0018 5727 9006) worden of cash gegeven worden op de vergaderingen die volgen voor het weekend. Als je overschrijft liefst de naam van je kapoen duidelijk te vermelden via een mededeling. Gelieve dit wel voor het weekend te betalen, zodat we zeker zijn hoeveel kapoentjes we kunnen verwachten. Gelieve ook een mail te sturen naar kapoenen@pajotten.be zodat we weten dat je kapoen mee op weekend wilt. Als we rekening moeten houden met bepaalde allergieën, specifieke medicatie, … gelieve dit ook in deze mail de vermelden.

   

  Vrijdag 22/03 kunnen jullie jullie lieve kapoenen om 19 uur afzetten bij ons aan de blokhut. Er zal wel geen avondeten meer voorzien worden hier op de scouts.

  Zondag 24/03 is het weekend helaas al gedaan. Dus kom jullie lieve kapoen zeker om 14 uur terug ophalen aan de blokhut.

   

  Wat mee te nemen?
  - Slaapzak
  - Kussen 
  - Veldbed
  - Pyjama
  - Knuffel 
  - Extra dekentje (het kan koud zijn)
  - Kapoenensjaaltje van dit jaar 
  - Goede wandelschoenen
  - Regenjas
  - Toiletgerief
  - Speelkleren
  - Verkleedgerief 
  - Zaklamp 
  - Medicatie (indien van toepassing)
  - Kleine rugzak 
  - Dikke trui
  - Jas

  vrijdag, 22 March, 2019 - 19:00 to zondag, 24 March, 2019 - 14:00
 • Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering!

  zondag, 31 March, 2019 - 14:00 to 17:00
 • Zaterdag gaan we op Kapoenendag met jullie medekapoenen van andere scoutsen. Dit is een dag waarop waarop alle kapoenen, kabouters en welpen van district Dender samen komen onder het motto : Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. We spreken af om 10 uur aan de lokalen van scouts Meldert (Scouts Meldert, Stevensveldstraat 3, 9310 Meldert). Om 16 uur mogen jullie ouders je terug komen ophalen. We vragen ook 5 eurootjes om deze toffe dag  te bekostigen.
  Let op! Deze vergadering is dus op zaterdag!

  zaterdag, 6 April, 2019 - 10:00 to 16:00
 • Volgende week is het onze grote scoutsfuif, Bosfest! Daarom gaan we vandaag in dit thema knutselen. Deze kunstwerkjes zullen dan ook volgende week op de kinderfuif te bezichtigen zijn. Breng dus vooral  jullie creativiteit en groene vingers mee!

  zondag, 14 April, 2019 - 14:00 to 17:00
 • Vandaag is er geen gewone vergadering, het is feest in ons bos! Van 15-18 uur organiseren we een kinderfuif in de reuzegrote Bosfesttent en een er is ook een fantasietocht door het bos. Wat valt er te beleven?

  - Hippe dansplaatjes om helemaal uit de bol te gaan!
  - Randanimatie
  - Snoep & frisdrank
  - Bar voor ouders / leiding
  - Een mini fantasietocht voor maxipret! Kom alle wezens uit het bos ontdekken!

  Kan je je niet inhouden? Verkleden is helemaal oké! Alle paddenstoelen, feeën, kabouters, elfjes, trollen, mollen, bomen, blaadjes, grassprietjes en andere bosbewoners zijn welkom!

  's Avonds is iedereen vanaf 19 uur ook welkom op Bosfest!

   

  Let op! Dit is op een zaterdag.

  zaterdag, 20 April, 2019 - 15:00 to 18:00
 • Vandaag vieren we de kat. Bij de oude Egyptenaren werden poezen aanbeden als godinnen, en zo gedragen ze zich meestal ook.  Maar ook bomenklimmen en rattenjagen behoren tot hun specialiteiten. Hoe goed jullie daarin zijn mogen jullie vandaag bewijzen, zoals steeds, in perfect uniform!

  zondag, 28 April, 2019 - 14:00 to 17:00