Programma kapoenen

 • Haal je beste quizzersbrein boven, activeer alle hersencellen die je bezit en storm je klaar voor de leukste quiz van het jaar. Er zijn verschillende uitdagende rondes en alleen de slimste kapoenen zullen het antwoord weten op de vragen!

  Opgelet! Deze vergadering gaat door op een vrijdagavond van 19u tot 21u!

  Minder is meer! Gelieve uw kapoen(en) een drinkbus mee te geven zodat wij deze kunnen vullen en geen wegwerpbekertjes hoeven te gebruiken. 

  vrijdag, 9 June, 2023 - 19:00 to 21:00
 • Onze allerlaatste vergadering dit scoutsjaar :( Voor deze speciale gelegenheid, gaan we ons voorbereiden op het grote zomerkamp! We maken een kampvuur, zingen de liedjes die we op kamp ook zingen, en beantwoorden al jullie vragen over het kamp!

  Opgelet! Deze vergadering gaat door op zaterdagavond van 19u tot 21u!

  Minder is meer! Gelieve uw kapoen(en) een drinkbus mee te geven zodat wij deze kunnen vullen en geen wegwerpbekertjes hoeven te gebruiken. 

  zaterdag, 17 June, 2023 - 19:00 to 21:00
 • Geen vergadering dit weekend, want de leiding is hard aan het werk op de Pajottenfeesten. Dit is het weekend dat de scouts jaarlijks spendeert in de abdij van Affligem! Jullie zijn allemaal welkom op zaterdagavond en vanaf zondagmiddag voor BBQ, lekkere drankjes, optredens, kinderanimatie (zondagnamiddag) en een hele leuke sfeer! De ideale gelegenheid om de leiding nog eens te spotten voor we op kamp vertrekken (en je steunt er onze scouts mee ;)) 

  zaterdag, 24 June, 2023 - 18:00 to zondag, 25 June, 2023 - 23:59