Duodagen

De uiterste inschrijvingsdatum voor dit weekend is woensdag 13/03. Je bent ingeschreven nadat je een mailtje naar jogis@pajotten.be hebt gestuurd.

Eindelijk is het weer zover! Duodagen komt er weer aan. Het leukste weekend van heel het jaar gaat dit jaar door van vrijdag 5 april 2019 tot zondag 7 april 2019. We hebben het weerbericht eens bekeken voor die periode en hebben goed nieuws! Het gaat sneeuwen heel het weekend dus zullen we allemaal ons skipak moeten aandoen om sneeuwballen te gaan gooien, iglo’s te bouwen en ijspegels te plukken van de dakranden. Voor we kunnen vertrekken moet er natuurlijk het een en het ander afgesproken worden.

Moeten wij onze rugzakken heel de tijd meesleuren?
Neen! We spreken af op donderdag 4 april op de parking van het zwembad van aalst voor de rugzakophaling. Dit kan je doen tussen 19u en 20u. De rugzakken worden dan in onze camion gelegd. 

En dat kost ons helemaal niets?
De prijs van dit alles komt neer op een 30 euro. Mee te brengen vrijdagavond voor vertrek.

Waar en wanneer spreken we af om op dit zalige weekend te vertrekken?
Vrijdagavond 5 april spreken we met z’n allen af op de parking van den tragel in aalst. Om 18u30 starten we de formatie om vervolgens om 19u te kunnen vertrekken richting onze eindbestemming.

Hoe gaan we op de locatie geraken?
Wel heel simpel, door de hevige sneeuwval die dan voorspelt wordt kunnen we geen openbaar vervoer gebruiken. Maar niet getreurd! We hebben een klein sneeuwruimertje gehuurd waardoor we een deel van het straat sneeuwvrij kunnen maken en dus zullen we perfect met de FIETS kunnen rijden.

Met de fiets?!
Inderdaad! Dus waar letten we op en zorgen we elk voor?
1) Zorg er voor dat uw banden goed opgepompt zijn.
2) Zorg er voor dat uw remmen goed werken.
3) Zorg er voor dat uw lichten werken.
4) Een helm is geen overbodige luxe.

Wanneer is dit weekend gedaan?
Jammer genoeg zullen we zondag 7 april al rond 13u terug aankomen op de parking van den tragel. Waar we met een formatie het weekend afsluiten.

Het wordt aangeraden om verkleedkledij in skithema mee te nemen. Vertrekken doen we in perfect uniform.

Een stevige linker en tot dan!

tak: 
Jonggivers
Datum: 
vrijdag, 5 April, 2019 - 18:30 to zondag, 7 April, 2019 - 13:00