Ons kampeerparadijs: de blokhut

Vrijdag 22/03 tot zondag 24/03 is eindelijk ons langverwacht super fantastisch awesome tofste weekend aangebroken. In plaats van maar enkele uren op zondag ons te amuseren, kunnen we het nu een heel weekend doen!!!!

We zullen vele toffe activiteiten en spelletjes spelen. Wil je weten wat we allemaal gaan doen?! Kom dan zeker af, maar vergeet je niet in te schrijven!

Het thema van dit weekend is bouwvakker. Pak dus allemaal jullie beste bouwvakkers verkleedgerief mee!

 

De kostprijs van dit weekend zal 30 euro zijn. Dit kan overgeschreven (BE85 0018 5727 9006) worden of cash gegeven worden op de vergaderingen die volgen voor het weekend. Als je overschrijft liefst de naam van je kapoen duidelijk te vermelden via een mededeling. Gelieve dit wel voor het weekend te betalen, zodat we zeker zijn hoeveel kapoentjes we kunnen verwachten. Gelieve ook een mail te sturen naar kapoenen@pajotten.be zodat we weten dat je kapoen mee op weekend wilt. Als we rekening moeten houden met bepaalde allergieën, specifieke medicatie, … gelieve dit ook in deze mail de vermelden.

 

Vrijdag 22/03 kunnen jullie jullie lieve kapoenen om 19 uur afzetten bij ons aan de blokhut. Er zal wel geen avondeten meer voorzien worden hier op de scouts.

Zondag 24/03 is het weekend helaas al gedaan. Dus kom jullie lieve kapoen zeker om 14 uur terug ophalen aan de blokhut.

 

Wat mee te nemen?
- Slaapzak
- Kussen 
- Veldbed
- Pyjama
- Knuffel 
- Extra dekentje (het kan koud zijn)
- Kapoenensjaaltje van dit jaar 
- Goede wandelschoenen
- Regenjas
- Toiletgerief
- Speelkleren
- Verkleedgerief 
- Zaklamp 
- Medicatie (indien van toepassing)
- Kleine rugzak 
- Dikke trui
- Jas

tak: 
Kapoenen
Datum: 
vrijdag, 22 March, 2019 - 19:00 to zondag, 24 March, 2019 - 14:00